بازگشت ارونوف به ترکیب اصلی پرسپولیس؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و ملوان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | توقف طلایی‌پوشان در انزلی جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته اول (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دست مدعیان از صدر کوتاه ماند نتیجه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل| شاهکار ساپینتو ویدیو| خلاصه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پخش زنده بازی رئال مادرید و اوساسونا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی سپاهان و ملوان + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر + تماشای آنلاین سروش رفیعی، طراح نبرد‌های بیرون از زمین لیائو غایب بزرگ میلان در هفته اول سری آ علی کریمی چند میلیارد برای استقلال آب خورد؟| بازگشت هنگفت! طارمی در رادار نیس نصف پرسپولیس بدون مجوز و کارت بازی| سرمربی و کادر هم آی دی نداشتند! پخش زنده بازی النصر و الاتحاد در سوپرکاپ + تماشای آنلاین پرسپولیس هاشمیان ضعیف در ساختن موقعیت گل|هشدار به وحید و شاگردان VAR به تبریز رسید بازگشت علی کریمی به استقلال + عکس پیام احساسی پسر نیمار برای پدرش آل کثیر از استقلال غرامت می‌خواهد خبر خوش برای پرسپولیسی‌ها | اوریه به سپاهان رسید
سرخط خبرها

وضعیت عجیب ورزش خراسان رضوی| تغییرات در اداره کل ورزش و جوانان انجام می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۰۰۷۴۵
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
وضعیت عجیب ورزش خراسان رضوی| تغییرات در اداره کل ورزش و جوانان انجام می‌شود؟
این روزها ورزش خراسان رضوی وضعیت عجیبی را تجربه می‌کند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، وضعیت عجیب اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه‌دار است و همچنان قرار نیست ورزش استان رنگ آرامش را به خود ببینید. بعد از تجربه عجیب 2 مدیرکل قبلی که هر یک مدتی درگیر ماجراهای قضایی شدند و کارشان حتی به بازداشت هم رسید، حالا مدیر کل سوم هم شایعه شده که استعفا کرده‌است و حتی چند روزی هم هست که در محل کار خود حاضر نمی‌شود.

ماجرا از این قرار است که حکم مدیرکلی وی در حد سرپرستی باقی ماند و بر اساس قانون، مدت زمان قانونی حضور وی به عنوان سرپرست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی به پایان رسیده‌است.

در همین رابطه ابتدای هفته گذشته تصمیم افشین داوری برای تغییرات در رده معاونانش با ممانعت استانداری روبه‌رو شد. وی تصمیم گرفته‌بود جبار قوچان‌نژاد، معاون توسعه ورزشی خود را برکنار کند و محمود قربانیار را به این سمت منصوب کند، اما در حین برگزاری مراسم تودیع و معارفه، با ورود به موقع استانداری، این تصمیم وتو شد و مراسم نصفه کاره به هم خورد.

جانشین داوری چه کسی خواهدبود؟

جالب اینکه پس از گذشت چندین روز از این اتفاق، ابتدا شنیده شد که داوری استعفا کرده و در محل کار خود حاضر نمی شود. پس از آن هم شایعات مختلفی مطرح شده، از تعیین جانشین داوری توسط وزارت ورزش و جوانان تا رایزنی‌های وی برای بازگشت به اداره کل ورزش استان، این بار با حکم مدیرکلی و نه سرپرستی.

در ورزش استان خراسان رضوی وی موافقان و مخالفانی دارد، اما به نظر می رسد نمایندگان خراسان رضوی  درمجلس شورای اسلامی، دل خوشی از داوری ندارند و منتقد جدی او محسوب می‌شوند.

در خصوص جانشینان داوری، مهمترین اسمی که شنیده می‌شود، هاشمی‌جواهری، مدیرکل اسبق ورزش استان در دوران دولت محمود احمدی‌نژاد است. وی در این سال‌ها از ورزش دور نبوده و ریاست مجموعه تربیت بدنی آستان قدس رضوی را هم برعهده داشته است.

حتی شنیده می شود حکم مدیرکلی وی صادر شده، اما مشخص نیست چرا همچنان منتشر نمی شود؟

آنچه مبرهن است اینکه ادامه وضعیت نامشخص فعلی، برای ورزش استان سمی مهلک است و باید وزیر ورزش و جوانان، تصمیم خود در خصوص ادامه فعالیت داوری یا برکناری وی را سریع‌تر نهایی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->